هر فردی که قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی را دارد، پس از مشخص کردن هدف و نوع فعالیت خود و متقاعد شدن برای راه اندازی یک وب سایت، به هزینه های آن نیز بسیار فکر خواهد کرد. و شاید این سوال ذهن آن را درگیر کند که عوامل موثر در هزینه طراحی سایت چه مواردی هستند؟
به طور کلی افراد با توجه به بودجه ای که دارند و بازخوردی که در نظر دارند برای کسب و کاراشن به دست بیاورند به سراغ شرکت طراحی سایت میروند.
با این حال هزینه ثابتی برای طراحی وب سایت وجود ندارد و همین عامل تصمیم گیری افراد را برای راه انداری یک سایت بسیار سخت تر خواهد کرد، در ادامه این مقاله قصد داریم تا عواملی که در هزینه طراحی سایت تاثیر بسیار زیادی دارند را معرفی کنیم تا اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی هستید بتوانید به راحتی تصمیم گیری کنید.
بررسی عوامل موثر در هزینه طراحی سایت
عوامل موثر بسیار زیادی وجود دارد که در هزینه طراحی سایت تاثیرگذار خواهند بود، برای بررسی عوامل موثر در هزینه طراحی سایت میتوانیم آن را به چند دسته تقسیم کنیم که شامل :
- نمونه کار های طراحی
- پشتیبانی
- اعتبار شرکت طراحی سایت
- عوامل فنی سایت
- امکانات مد نظر کارفرما
- کد نویسی یا وردپرسی بودن سایت
- چند زبانه بودن سایت
- هزینه های سئو وب سایت
- داینامیک یا ایستاتیک بودن وب سایت
که در ادامه به شرح موارد خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.
نمونه کار های وب سایت شرکت طراحی سایت
به طور کلی طراحان وب سایت و شرکت هایی که در این حوزه فعالیت میکنند با توجه به تعداد نمونه کار ها و کیفیت نمونه کار هایشان قیمت های متفاوتی را اعلام میکنند در نظر داشته باشید که تعداد نمونه کار ها یکی از عموامل موثر در هزینه طراحی سایت میباشد و به تنهایی نمیتواند دلیل قابل قبولی برای قیمت بالای طراحی سایت داشته باشد.
عوامل فنی وب سایت
عوامل فنی وب سایت شامل مواردی همچون زبان برنامه نوبسی وب سایت، سیستم های مدیریت محتوای وب سایت و … میباشد. به عنوان مثال زمانی که شما قصد سفارش طراحی سایت وردپرسی را دارید باید در نظر داشته باشید که سایت های وردپرسی عموما از نظر قیمت ارزان تر از وب سایت هایی هستند که بر بستر PHP کد نویسی شده اند. عوامل فنی وب سایت یکی از مهم ترین عوامل موثر در هزینه طراحی سایت میباشد.
در نظر داشته باشید که ارزان تر بودن وب سایت های وردپرسی نسبت به سایت های اختصاصی دلیل بر بد بودن این نوع وب سایت ها نیستند و علت این امر آماده بودن برخی از موارد مورد نیاز در امر طراحی میباشد.
پشتیبانی وب سایت
به طور کلی، فرآیند سفارش و طراحی یک وبسایت دارای دو مرحله اساسی است. اولین مرحله مشتمل بر مشاوره قبل از شروع پروژه است. در این مرحله، نیازها و اهداف کسبوکار شما مورد بررسی قرار میگیرند تا استراتژی مناسبی برای طراحی و توسعه وبسایت ایجاد گردد. این مشاوره شامل تجزیه و تحلیل دقیقی از نیازها، طراحی رابط کاربری، ویژگیهای مورد نیاز و ساختار کلی سایت خواهد بود.
در مرحله دوم، پس از مشاوره و تایید استراتژی، خدمات پس از فروش و فرآیند ساخت وبسایت آغاز میشود. در این مرحله، تیم طراحی و توسعه وبسایت به اجرای طرحها و استراتژیهای تعیین شده پرداخته و وبسایت را با توجه به طراحیها و ویژگیهای موردنظر طراحی کرده.
این مرحله شامل توسعه کدنویسی، ایجاد بخشهای مختلف وبسایت، افزودن قابلیتها و بهینهسازی رابط کاربری خواهد بود. به این ترتیب، سفارش و طراحی یک وبسایت به دو فاز اصلی تقسیم میشود.
اعتبار شرکت طراحی وب سایت
برند نیز یکی از عوامل دیگری است که بر قیمت هر نوع کالا و خدمات تأثیر گذار است. زمانی که یک شرکت در زمینه طراحی وبسایت توانسته است اعتبار و شناخت خود را در میان رقبا کسب کند، منطقاً قیمتگذاری انجام شده نیز نسبت به نامها و برندهای ناشناخته بالاتر خواهد بود.
به همین دلیل، ارتباط مستقیمی بین تعرفه قیمت و شهرت شرکت طراحی وبسایت وجود دارد. این شرکتها که توانستهاند با کیفیت خدمات خود، طراحی منحصر به فرد و نامی قابل اعتماد خود را ارائه دهند، معمولاً قادر به ایجاد یک بازار هدف و جذب مشتریانی با ذائقههای بالا میباشند.
از این رو، برند یکی از عوامل تعیینکننده در تعیین قیمت و ارتباط مستقیم بین اعتبار شرکت و هزینههای ارائه خدمات میباشد.
تعداد صفحات وب سایت
تعداد صفحات به عنوان یکی از ارکان و عامل اساسی، تأثیر مهمی بر هزینه طراحی وب سایت دارد، این موضوع کاملا منطقی است؛
به عبارت دیگر، فرض کنید که سایتی با ۱۰ صفحه قیمتی مشابه با یک سایت دارای ۵۰ صفحه داشته باشد.
این موضوع نشان دهنده این امر است که اگر شما قصد سفارش طراحی سایت فروشگاهی را دارید به دلیل این که صفحات این نوع سایت ها نسبت به سایر وب سایت ها بیشتر میباشد به طبع قیمت بالا تری نیز دارد.
داینامیک یا استاتیک بودن وب سایت
سایت ها به دو شکل استاتیک و یا داینامیک طراحی خواهند شد. شاخصه وب سایت های استاتیک تک صفحه ای بودن این نوع سایت ها میباشد، به عنوان مثال افرادی که قصد طراحی سایت نمایشگاهی را دارند معمولا وب سایت های استاتیک و تک صفحه ای نیاز دارند، این سایت ها معمولا به وسیله زبان نشانه گذاری HTML و CSS نوشته میشوند و پنلی به منظور ویرایش محتوا به صورت آنلاین در آن ها وجود ندارد.
وب سایت های داینامیک نیز از تعداد صفحات بالایی برخوردار میباشد و دارای پنل مدیریت محتوا به صورت آنلاین هستند که بدون دانش برنامه نویسی نیز میتوان با این نوع از وب سایت ها کار کرد به عنوان مثال وب سایت شرکتی یکی از انواع وب سایت های داینامیک میباشد.
کد نویسی یا سایت وردپرسی
به طور کلی سایت ها به دو صورت اختصاصی و یا استفاده از cms های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و … طراحی میشوند. افرادی که قصد طراحی سایت اختصاصی را دارند باید به صورت کامل از ایتدا برایشان کد نویسی شود و به طبع این امر در افزایش قیمت ساخت سایت تاثیر مستقیمی دارد و یکی از عوامل موثر در هزینه طراحی سایت میباشد.
علت تفاوت قیمت بین شرکت های طراحی سایت
هنگامی که یک فرد قصد دارد طراحی سایت خودش را به یک شرکت و یا یک تیم طراحی سایت بسپارد احتمال زیاد پس از اندکی تحقیق بشدت گیچ خواهد شد، علت این اتفاق هم تفاوت های زیاد عجیب غریب تعرفه و قیمت ها است. به طور معمول پس از تماشای صفحه قیمت گذاری با یک لیست بلند بالا با توجه به امکانات وبسایت ها متوجه این موضوع خواهید شد که بیشتر این وبسایت ها به 3 پکیج طلایی، نقره ای و برنزی تقسیم بندی شده اند که هر کدام از این پکیج ها متشکل از زیر مجموعه های بسیار زیادی میباشند.
برای افرادی که اطلاعات زیادی در زمینه ساخت وب سایت ندارد بسیار پیچیده، نامفهوم و گنگ خواهد بود. جالب این است که برخی از این امکانات کاملا بدیهی و معمولی هستند و در اغلب وب سایت های امروزی یافت میشوند. ولی بعضی از شرکت های طراحی سایت اینکه هیجانی الکی در مشتریان خود ایجاد کنند و آن ها را بیشتر جذب کنند بیخودی لیست خود را عریض و طویل می کنند.به همین دلیل است که ما به شما به عنوان مشتری پیشنهاد میدهیم که پیش از سفارش دادن حتما از مشاوره های رایگان مجموعه همیار سایت استفاده کنید.