رفع خطای 404

رفع خطای 404

hossein

لیست محتوای این مطلب

قطعا بارها برای شما نیز پیش آمده است که وقتی دنبال صفحه خاصی در اینترنت هستید به ارور 404 برخورد میکنید و چیزی را که می خواستید را پیدا نمیکنید. و زمانی که لینک صفحه را باز میکنید معمولاً یک صفحه خالی بدون محتوا و فقط یک 404 در کنار یک رشته متن می بینید.

خطای 404 زمانی اتفاق می افتد که صفحه ای از وب سایت شما که توسط کاربر درخواست شده است در سایت شما موجود نباشد. وقتی کاربر آدرسی را در سایت شما تایپ می کند که صفحه در سایت شما نیست یا آدرس آن تغییر کرده است، با نمایش خطای 404 به کاربر نشان می دهد که این صفحه پیدا نشده است. در این صفحه بیشتر و کاملتر خواهید آموخت درباره خطاهای 404 و نحوه رفع آنها در وردپرس پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

شاید بپرسید خطای 404 not found چیست؟ دلایل خطای 404 در سمت کاربر و سمت صفحه چیست؟ چگونه ارور 404 را برطرف کنیم؟

در این مقاله همیار سایت، هدف اصلی ما بررسی علل ریشه ای و نحوه رفع خطای 404، هم از طرف کاربر و هم از طرف مدیر سایت است. برای آشنایی بیشتر و یافتن بهترین راه برای رفع خطای 404 در وردپرس یا وبسایت سفارشی و همچنین حل مشکل 404 از صفحه کاربری تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

معنی ارور 404

“Not Found” ساده‌ترین معنایی است که می توانیم به خطای 404 Not Found نسبت دهیم. خطای 404 یک کد وضعیت از پروتکل HTTP برای خطاهای مهم 4XX است.

در واقع به این معنی است که صفحه وب سایتی که می خواهید به آن دسترسی پیدا کنید در سرور موجود نیست. خطای 404 یکی از رایج ترین خطاهای کاربران است.

خطای 404 معمولاً توسط مدیران سایت سفارشی می شود. یعنی برخی از وب سایت ها نحوه نمایش خطای 404 Not Found را تغییر می دهند تا رابط کاربری بهتری ایجاد کنند و سایت را مطابق با سیاست های داخلی خود طراحی مجدد کنند. به عنوان مثال، نمایش خطای 404 در وب سایت hamyarsite به این شک است زمانی که آدرسی اشتباه وارد شود ریدایرکت میشود به صفحه اصلی وب سایت این چنین کار هایی را میتوانید در سیایت های کاریتان پیاده‌سازی کنید.

تعریف خطای 404

خطای 404 یک پاسخ ازHTTP است که از سمت سرور به موتور جستجوگر شما ارسال میشود.
و بدین معنی است که صفحه مورد نظر شما پیدا شده ولی محتوای آن خالی است یا آدرس آن عوض شده است. حال باید بتوانیم خطای 404 را پیدا کنیم .

چگونه خطای 404 را پیدا کنیم

چگونه خطای 404 را پیدا کنیم در پاسخ به این سؤال باید گفت که میتوانید از خوده گوگل و ابزار های آنالیز وب سایت استفاده کنید که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

وبلاگ خود را آنالیز کنید

برای شروع باید وارد حساب cPanel خود شوید و به File Manager بروید. در اینجا در بازه زمانی های معیین گزارشاتی را مشاهده میکینید و شما میتوانید گزارش‌ها وبسایت را برای یافتن خطاها استفاده کنید.
مهمتر از همه، این اطلاعات را می توان به راحتی به عنوان یک فایل اکسل خروجی گرفت و سپس بر اساس کد پاسخ HTTP طبقه‌بندی کرد.

ابزارهای Crawl

این ابزار تمام سایت شما را اسکن میکند و لینک های شکسته را به شما نشان میدهد که شما به راحتی می توانید با درست کردن این لینک ها از خطای 404 جلوگیری کنید.

استفاده از ابزار های بکلینک

لینک سازی یکی از مهم ترین ابزار های سئو است وقتی افراد ارزش محتوای شما را درک میکنند به آن صفحه از وبلاگ شما لینک میدهند شما باید به طور مداوم بکلینک های خود را زیر نظر داشته باشید تا صفحات هرزنامه به آن لینک ندهند یا صفحاتی را که دیگر وجود ندارند یا آدرس آن ها عوض شده است را لینک نکنند تا خطای 404 ندهد

چگونه خطای 404 را برطرف کنیم ؟

 اکنون که توانستیم خطای 404 را پیدا کنیم باید یاد بگیریم که چگونه آن را برطرف کنیم و قطعا این بستگی به منبع این خطا دارد.
اگر بازهم کاربران دنبال محتوایی که شما پاک کردید بودنند باید آن صفحه را بازیابی کنید ولی در صورتی که دلیل موجهی برای پاک کردن آن صفحه نبوده باشد شما میتوانید یک لینک سالم را جایگزین لینک شکسته بکنید تا کاربران به آن محتوا دسترسی داشته باشند. شما میتوانید این کار را به صورت دستی انجام دهید و یا از افزونه های آماده استفاده کنید.

چرا شخصی سازی صفحات خطای 404 مهم است؟

شخصی سازی صفحات خطای 404 میتواند مزایایی داشته باشد اول از همه از صفحه شما را از سادگی و خشکی نجات میدهند و میتوانید در این صفحه کاری کنید که کاربری که محتوا را پیدا نکرده از سایت شما خارج نشود، مثلا دکمه ای قرار دهید تا کاربر وارد صفحه اصلی شما بشود.

تاثیر خطای 404 در سئو

تاثیر خطای 404 در سئو بدین گونه است که کاربران تعداد دفاعات زیادی وارد سایت شما شده اند که با خطا مواجه شده اند گوگل می آید و آن صفحه از سایت شما را دیگر برای کار بران نشان نمی دهد حال اگر این یک صفحه از کالا های فروشی شما باشد یعنی دیگر فروش آن کالا را ندارید

امتیاز شما :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *